Advertisement

Turistično društvo Trebnje

Turistično društvo Trebnje

Domov - zgodilo se je
Narin PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Administrator   
torek, 22. julij 2008

narin1.jpgS klikom na spodnjo povezavo, si lahko ogledate fotografije iz srečanja v Narinu, kamor smo se člani TD Trebnje odpravili na povabilo naših "kolegov" z notranjske.

NARIN

(foto: T.J.)

 

 

 
TD Trebnje prejelo donacijo podjetja Trimo PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Administrator   
četrtek, 15. maj 2008
 

dscn0056 (small).jpgPodjetje Trimo d.d. iz Trebnjega, je v soboto, 10. maja v okviru njihovega tradicionalnega dneva okolja in dneva odprtih vrat, z donacijami podprla 15. lokalnih organizacij. Ponosni in veseli smo, da so za prejemnika donacije izbrali tudi naše turistično društvo. TD Trebnje je prejelo donacijo za izvedbo letos že jubilejne prireditve »Iz trebanjskega koša«, za kar se podjetju Trimo iskreno zahvaljujemo.

Nekaj utrinkov s prireditve si lahko ogledate s klikom na spodnjo povezavo.

Preberite več...
 
V košari vrba PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Administrator   
torek, 22. april 2008

kres2008.jpg

Preberite več...
 
V košari vrba PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Administrator   
torek, 15. april 2008

Active Image

Društvo »ZAGON« iz Tržišča je v soboto 28.3. 2008 in v nedeljo 29.3.2008 izpeljalo izredno zanimivo akcijo imenovano projekt »V košari vrba«. Akcija  je umetniška intervencija prostovoljnega opletanja velike košare    (Ø = 4.5 m, H= 6 m) okoli obstoječe konkretne glavate vrbe na vidno izpostavljeni lokaciji v neposredni bližini obrtne cone v Trebnjem ob regionalni cesti Trebnje- Sevnica, katerega avtor je arhitekt Damjan Popelar ( avtor znamenite piramide v vasi Bič pri Velikem Gabru in drugih pletenj košar okoli vrb v Mirenski dolini).

Preberite več...
 
Čistilna akcija PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Administrator   
torek, 15. april 2008
Sample Image  

Turistično društvo Trebnje se je vključilo v vseslovensko spomladansko akcijo pod nazivom Moja dežela – lepa in čista, ki je projekt Združenih narodov. Namen akcije je urejanje okolja, da bo privlačno tako za prebivalce Slovenije, kot za obiskovalce naše dežele, hkrati pa prispeva k ozaveščanju in s tem tudi k kakovosti življenja. Mnoge države, med njimi tudi evropska skupnost, pozivajo prebivalstvo k odgovornemu odnosu do narave in njenih bogastev. Vsak, še tako majhen prispevek, tudi posameznikov, lahko pripomore, da ublažimo katastrofo, ki nam jo napovedujejo.

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 21 22 23 Naprej > Konec >>

Rezultati 199 - 203 od 203
Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Joomla Templates by Joomlashack